Terézvárosi Tudástér Alapítvány A Terézvárosi Tudástér Alapítvány adószáma:
18506264-1-42

Miniszobor-projekt

Miniszobor-projekt

 

 


Barangoló
Indulj el egy úton!

Barangoló

 

Honfoglaló

Honfoglaló

 

Az iskola facebook oldala elérhető a képre kattintva

 


Irány Varsó!Akkreditált Kiváló Tehetségpont

DSD vizsgaközpont

Határtalanul! program
TÁMOP-3.1.4.-12/1-2012-0055 "Innovatív két tannyelvű oktatás Terézvárosban"TÁMOP 3.1.4. „Kompetencia alapú oktatás, egyenlő hozzáférés – innovatív intézményekben”
Itt a farsang, áll a bál

2021. február 8-16.

Február 8-16. között tartották meg alsós osztályaink a farsangot. A járványhelyzet miatt kizárólag osztálykeretben rendezték meg az eseményt. A gyermekek izgatottan készülődtek, szebbnél szebb és változatos jelmezekbe bújtak. Feldíszítették az osztálytermeket és a folyosókat saját készítésű maszkjaikkal. Tartottak jelmezversenyt, és közös játékkal tették még emlékezetesebbé a napot.
A diákönkormányzat felhívást tett közzé farsang alkalmából farsangi maszkok készítésére. Az elkészült alkotásokat az iskola aulájában állítottuk ki.
A fényképek ide kattintva tekinthetők meg.


Farsang

2020. január 31.

Január 31-én az alsós gyerekek jelmezekbe öltöztek. A farsangi mulatság az első emeleti folyosón kezdődött jelmezes felvonulással. A felvonulást követően az osztályok saját tantermeikbe vonultak vissza, és tréfás feladatokkal, játékokkal, zenével és tánccal ünnepelték a farsangot. A rendezvény végén az aulában közös táncra jöhettek le az osztálytermekből a gyerekek.
Fotók megtekintése