Terézvárosi Tudástér Alapítvány A Terézvárosi Tudástér Alapítvány adószáma:
18506264-1-42


Irány Varsó!

Akkreditált Kiváló Tehetségpont

DSD vizsgaközpont

Határtalanul! program
TÁMOP-3.1.4.-12/1-2012-0055 "Innovatív két tannyelvű oktatás Terézvárosban"TÁMOP 3.1.4. „Kompetencia alapú oktatás, egyenlő hozzáférés – innovatív intézményekben”


Iskolapszichológus

Tisztelt Szülők!

A gyermekek számos fejlődési változáson mennek keresztül iskoláskorban. Az ezekhez való alkalmazkodás, más életesemények kihívásaival való megküzdés, a különböző területeken való állandó helytállás nem egyszerű feladat számukra. A diákok napjaik jelentős részét az iskolában töltik, így természetesen sok probléma az intézmény falain belül jelentkezik. Ebben nyújt támogatást az iskolában dolgozó iskolapszichológus. Az intézményi munka során, melyet keddi és pénteki napokon látok el, osztályokban teszek látogatást, illetve igény szerint egyéni és csoportos formában dolgozom a gyermekekkel. A csoportos és egyéni, pszichológus által tartott foglalkozások természetesen a szülők tájékoztatásával és írásos beleegyezésével történnek. Az egyéni konzultációk magukban foglalják az esetleges továbbküldést és az arról való tájékoztatást.

A szülővel való első találkozás során körbejárjuk az aktuális kérdéskört, majd közösen döntünk a folytatásról. A feladatköröm és az iskolai keretek korlátozott pszichológiai tevékenység végzésére adnak lehetőséget, amely nem fed le minden problémát. Ennek függvényében, a gyermek érdekét figyelembe véve, a Pedagógiai Szakszolgálat, pszichiáter szakorvos vagy egyéb ellátó hely felkeresésére teszek javaslatot.

Titoktartási kötelezettségemhez mindaddig tartom magam, amíg a birtokomba jutott információ nem jelent veszélyt mások biztonságára.

Időpont-egyeztetés végett, kérem, e-mailben keressenek a probléma rövid megfogalmazásával!


Köszönettel,
Péterfi Eszter
Iskolapszichológus
eszterpeterfi11@gmail.com
Facebook oldal: https://www.facebook.com/Péterfi-Eszter-Pszichológus-104731897832962