Jelenleg hét van.

Terézvárosi Tudástér Alapítvány A Terézvárosi Tudástér Alapítvány adószáma:
18506264-1-42


Regisztrált Tehetségpont

Határtalanul! program
TÁMOP-3.1.4.-12/1-2012-0055 "Innovatív két tannyelvű oktatás Terézvárosban"TÁMOP 3.1.4. „Kompetencia alapú oktatás, egyenlő hozzáférés – innovatív intézményekben”
A sport legyen a tied! program

Mérj, vizsgáld meg, kísérletezz! emléklap

Tudásbajnokság Oklevél

Továbbtanulás

Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat
Továbbtanulási, Pályaválasztási Tanácsadó Tagintézménye
Szakterületük Komplex tanácsadás (pszichológiai vizsgálat is), internetes távtanácsadás, továbbtanulás, iskolatípusok, szakképzés, iskolaváltás, önismeret, személyiségjellemzők, képességek, érdeklődési területek mérése.
Beiskolázási Irodát működtetnek azoknak a diákoknak a részére, akiket nem vettek fel középiskolába.
1088 Budapest, Vas u. 8.
telefon: 338-2156
honlap: palyavalasztas.fpsz.hu
e-mail: palyavalasztas@fpsz.net

Tájékoztató a hetedik évfolyamba járó diákok szülei részére

Gyermekük iskoláztatásával kapcsolatos kérdésekben a szülőknek közösen kell dönteniük. Ha az iskolaválasztással kapcsolatban a szülők között vita van, annak eldöntése a bíróság hatáskörébe tartozik, és gyermekük felvételi lapjait az általános iskolának a bírósági döntés szerint kell továbbítania.

Tájékoztató anyagok

Az Oktatási Hivatal a 2017/2018. tanévi középfokú felvételi eljárásra vonatkozó aktuális információkat hozott nyilvánosságra honlapján.
Az általános iskolai intézmények számára készült tájékoztató megtalálható a www.oktatas.hu honlapon a Köznevelés/Középfokú felvételi eljárás/Aktuális beiskolázási időszak (2017/2018. tanév) menüpont alatt.
Tájékoztatjuk továbbá Önöket arról, hogy a fent említett menüpontban elérhető a Felvételi a középfokú iskolákban a 2017/2018. tanévben kiadvány, amely részletes információkat tartalmaz a középfokú felvételi eljárás menetére vonatkozóan.