Terézvárosi Tudástér Alapítvány A Terézvárosi Tudástér Alapítvány adószáma:
18506264-1-42


Akkreditált Kiváló Tehetségpont

DSD vizsgaközpont

Határtalanul! program


SuperGym Sport és Fitnesz Központ

TÁMOP-3.1.4.-12/1-2012-0055 "Innovatív két tannyelvű oktatás Terézvárosban"TÁMOP 3.1.4. „Kompetencia alapú oktatás, egyenlő hozzáférés – innovatív intézményekben”
A sport legyen a tied! program

Mérj, vizsgáld meg, kísérletezz! emléklap

Tudásbajnokság Oklevél

Ebédbefizetés

Értesítjük Önöket, hogy a rendszeres gyermekvédelmi támogatásban részesülő gyermekek részére az étkezést minden hónap elején meg kell személyesen igényelni, különben a következő hónapra nem áll módunkban az étkezést megrendelni!

A sorban állás elkerülése végett a meghirdetett ebédbefizetési napokat követő első munkanapon lenne erre lehetőség 8-16 óráig a gazdasági irodában.
Kérjük, hogy minden esetben jelezzék a hiányzást, mert az önkormányzat felé elszámolással tartozunk.

Köszönettel: gazdasági ügyintézők

Átutalással fizetők számára

Értesítjük Önöket, hogy az átutalással érkező ebédbefizetéseket az Önkormányzat minden hónap 10. napjáig tudja figyelembe venni. Az ezután érkező átutalásokat az Önkormányzat automatikusan visszafordítja, ennek következtében a gyermek részére az ebéd nem lesz megrendelve. A továbbiakban kizárólag készpénzben, a pótbefizetési napon tudunk befizetési lehetőséget biztosítani.

Kérjük az átutalással fizető szülőket, hogy utalás előtt telefonon egyeztessék a pontos összeget a gazdasági ügyintézőnknél. (Az esetleges lemondások, visszajáró összegek miatt.)


Számlaszám:
BUDAPEST FŐVÁROS TERÉZVÁROS KÖLTSÉGVETÉSI ELSZÁMOLÁS
11784009-15506007
Megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni az alábbiakat: gyermek neve, osztálya, 1x vagy 3x étkező, iskola kódja (353)

Közétkeztetési kisfilm